Kalendari i eventeve

E Merkure, 08 Nentor 2017
Forumi Boteror per Demokracine 2017 - Strazburg, France
E Enjte, 04 Maj 2017
Kursi i trete i shkolles - Shqiperia dhe integrimi evropian - Durres
E Enjte, 06 Prill 2017
Kursi i dyte i shkolles - Lidershipi dhe aktivizimi qytetar - Gjirokaster
E Enjte, 09 Mars 2017
Kursi i pare i shkolles - Partite dhe fushatat elektorale - Pogradec
E Enjte, 02 Korrik 2015
Seminari i trete i RAD 2015 - Liria e medias ne Ballkan; Maqedoni
E Premte, 15 Maj 2015
Panairi i efiēences se energjise ne Manastir, Maqedoni
E Enjte, 16 Prill 2015
Kursi i dyte i shkolles - Lidershipi dhe aktivizimi qytetar - Gjirokaster
E Enjte, 16 Prill 2015
Seminari i dyte RAD 2015 - Arritjet e demokracise vendore ne Ballkan, Kroaci
E Enjte, 26 Shkurt 2015
Seminari i pare i RAD 2015 - Mireqeverisja ne Ballkanin Perendimor; Mali i Zi
E Premte, 20 Shkurt 2015
Kursi i pare i shkolles - Partite dhe fushatat elektorale - Pogradec
E Enjte, 12 Shkurt 2015
Konferenca rajonale IPA CBC - Korce
E Enjte, 05 Shkurt 2015
Ceremonia e diplomave te gjenerates 2014
E Enjte, 25 Shtator 2014
Trajnimi i aktoreve mbi energjine Korce
E Hene, 22 Shtator 2014
Trajnimi shoqerise civile Kicevo
E Enjte, 18 Shtator 2014
Trajnimi i aktoreve mbi energjine Pogradec
E Enjte, 19 Qershor 2014
Ceremonia e diplomimit te gjenerates SHSHSP 2013
E Marte, 27 Maj 2014
Trajnimi i aktoreve lokale ne Bitola
E Enjte, 08 Maj 2014
Seminari i dyte i Akademise Rajonale, Shkup
E Merkure, 30 Prill 2014
Takimi prezantues i projektit IPA CBC, Pogradec
E Enjte, 28 Shkurt 2013
Kursi i pare kombetar i ASPS - Pogradec 2013
E Enjte, 28 Shkurt 2013
Seminari i pare i "Akademise Rajonale per Demokraci"
E Enjte, 08 Nentor 2012
Ceremonia e diplomimit ne vitin akademik 2012
E Premte, 29 Qershor 2012
ASPS kurs kombetar per
E Premte, 22 Qershor 2012
ASPS kur kombetar per "Albania and the trends of European integration" - Pogradec 2012
E Premte, 25 Maj 2012
ASPS Kurs kombetar per "Governance, Policies and Models of Development for a Sustainable Democracy" - Sarande 2012
E Marte, 30 Nentor 1999
Kursi i pare kombetar i Shkolles Politike 2017